14 Day Nail Challenge #6

Hi daar, leuk dat je mijn blog bezoekt! Sinds een poosje ben ik verhuisd! Je vindt al mijn posts (inclusief deze!) op http://www.solidewij.nl tot zo!

Dag zes van de Nail Challenge, en het gaat me goed af! Mijn nagels zitten er allemaal nog aan en lijken wel sterker dan normaal! Ik lak en schrob ze toch dagelijks, dus dat vind ik een goed teken :) Vandaag heb ik het mooie lakje dat ik tijdens mijn vorige shoplog heb gekocht op, namelijk Stylenomics van Essie. Kijk snel mee voor foto’s om van te smullen!

Mijn eerste nail challenge lakje was ook groen, maar toch net even anders dan deze Essie. Het groene lakje van Catrice was namelijk echt donkergroen (met de nadruk op groen), terwijl Stylenomics van vandaag zó donker-donkergroen is, dat hij bijna zwart is. Bijna. Ik vind het heel chic staan!

Het zit er mooi op, al zeg ik het zelf ;) Telkens als ik mijn nagels lak met een Essie-lakje, besef ik me weer wat voor een heerlijk merk het is. Het lijkt wel alsof de substantie dunner is, maar tóch beter dekt dan alle andere lakjes die ik heb (sorry Catrice). Ook Stylenomics zat er met één laagje al perfect dekkend op, heerlijk vind ik dat. Omdat de substantie zo dun is, heb ik ook het idee dat mijn manicure minder snel chipt. Nu kan ik dat in één dag natuurlijk niet zo goed testen, maar met mijn andere Essie-lakjes heb ik dat zeker wel gemerkt.

Heb jij Essie-lakjes? Wat is jouw favoriete nagellak-merk?

Liefs,
Lidewij

Follow on Bloglovin

Advertenties

18 gedachtes over “14 Day Nail Challenge #6

  1. Pingback: NOTD – Essie Dive Bar | so... Lidewij

  2. Pingback: NOTD – Fata MaFiji | so... Lidewij

  3. Mooi kleurtje, ik dacht eerst echt dat het zwart was, maar het is dus donkergroen. Ik gebruik zulke donkere kleurtjes vaak als basis en doe er dan een glitternagellakje overheen of iets.

share the love...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s