so… who am I?

leuke dingen

Hi! Mijn naam is Lidewij en dit is mijn blog. Welkom!

Hier blog ik elke dag over wat ik leuk vind, zoals beauty, verzorging en kleding, maar ook schoenen, eten en films. Je zult hier shoplogs en looks vinden, maar ook reviews, recepten en mijn lievelingsseries. Kortom: alles waar mijn hartje sneller van gaat kloppen. Klop je mee?

Oja, iets over mij. Ik ben dus Lidewij, 23 op dit moment en woon samen met vriend en kat in dorp. Ik heb een jaar geleden mijn Bachelor opleiding Engelse Taal en Cultuur afgerond en ben begonnen aan de Onderwijsmaster. Als ik hiermee klaar ben over ongeveer een jaar is mijn doel lesgeven, iets wat ik zeker heel spannend, maar vooral ook heel leuk vind! Komend schooljaar ga ik veel stage lopen, en daar heb ik zeker zin in!

Waar ik ook blij van word is shoppen, en je zult hier regelmatig shoplogs voorbij zien komen want ik vind het erg leuk om mijn aankoopjes te delen. Ook van schoenen kan ik helemaal wild worden trouwens! Als ik dat ene perfecte paar zie, kan ik daar helemaal verliefd op worden! Ik heb zo ondertussen een mooie collectie, al zeg ik het zelf. Niet belachelijk veel, maar alles wat ik nodig heb. Ik noem mezelf dan ook geen schoenengek, maar een schoenen-liefhebber. Ik heb ze lief. Hoe lief, kun je bijvoorbeeld in dit filmpje zien.

Iets waar ik ook dol op ben is eten, maar heb er ook een beetje een haat-liefde verhouding mee. Ik vind het heerlijk, maar te veel van al dat lekkers is niet goed voor je. Zolang ik niet uit mijn voegen barst blijf ik lekker smikkelen, maar ik let wel op wat ik naar binnen werk. Telkens als ik een heerlijk nieuw recept heb ontdekt, deel ik dat natuurlijk op so…Lidewij! Alle recepten kun je hier verzameld vinden.

Ook neem ik veel filmpjes op, want ik vind het erg leuk om te doen! Elke zondag kun je sowieso een filmpje van me verwachten, en soms heb ik tussendoor ook nog een filmpje. Je kunt al mijn filmpjes hier terugzien, maar je kunt ze natuurlijk ook via mijn Youtube-kanaal bekijken.

Zoals je ziet heb ik genoeg voor je in petto, dus stay tuned voor alles waar ik hartjes van in mijn ogen krijg… <3 en laat vooral een reactie achter, daar word ik héél blij van!

Als je nog een vraag, request, idee, of iets anders hebt wat je me graag wilt vertellen, kun je me ook altijd een mailtje sturen op solidewij@gmail.com

Liefs,
Lidewij

Follow on Bloglovin

Advertenties

18 gedachtes over “so… who am I?

  1. Pingback: FOTD – Candy Cane Clash | so... Lidewij

      • Yes dat doe ik nu ja. Ik vond de leerlingen op de middelbare heel leuk om mee te werken. Ik vond het middelbare school systeem alleen niks. Er waren te veel dingen waar ik het gewoon niet mee eens was. Het HBO bevalt me veel beter.

share the love...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s